Cine suntem

DESPRE NOI

La capătul a mai bine de 18 ani de antreprenoriat în sector direct productiv, a început să existe Proactiv Cons S.R.L..

Această companie este depozitara întregii cunoașteri acumulate de specialiștii noștri în mediul economic din România postdecembristă. Ea înglobează deopotrivă partea practică a managementului, calității, producției, echipelor cât și implementarea de proiecte europene. 

Suntem într-un proces continuu de specializare în protecția datelor cu caracter personal și domeniul proprietății intelectuale. De asemenea, ne menținem conectați în permanență la informații de ultimă oră, în mod activ.

CUNOAȘTEREA PROCESELOR

Prin prisma naturii experienței acumulate de membrii echipei noastre, am ajuns să înțelegem în profunzime modul în care activitatea unei firme se structurează. Acest fapt face posibilă o rafinare a capacităților de percepție și selecție a elementelor constituente din managementul riscului, la nivel aplicat.

Pentru noi, fiecare client este unic.

Fiecare client este important și suntem concentrați în a oferi servicii complete, adaptate specificului fiecărei organizații în parte. Este de dorit ca protecția datelor să se fundamenteze pe o conștientizare cât mai clară a faptului că datele noastre ilustrează practic viața noastră și de aceea trebuie protejate cât mai bine cu putință.

În egală măsură, conștientizarea valorilor companiei ar trebui să fundamenteze înțelegerea nevoii de a proteja capitalul intelectual al companiei prin înregistrarea mărcii și a celorlalte drepturi de proprietate intelectuală cuvenite, pentru a ne securiza afacerea în piața de profil.

Cătălina LUNGU
Fondator Proactiv Cons

Linkuri utile