Partenerii noștri

IMG_0286

Ec. Cătălina LUNGU

CEO Proactiv Cons S.R.L.

Cătălina a absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași, specializarea Managementul firmei. Ea este depozitara unei vaste experiențe manageriale și antreprenoriale, dobândind de la nivelul managementului de vârf o cunoaștere profundă a mecanismelor ce structurează o afacere și fiind și auditor intern - ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001.

De la jumătatea anului 2017, Cătălina a decis să devină asistent în proprietate intelectuală și din același an își începe specializarea în prelucrarea datelor cu caracter personal, pentru implementarea prevederilor GDPR emis în aprilie 2016.
Este implicată în mod constant în variate activități de specializare, participând la cursuri, seminarii și alte evenimente naționale și europene, pentru a-și completa cunoștințele cu informații proaspete și bine documentate în domeniul protecției datelor cu caracter personal.
Începând din anul 2018, Cătălina este printre primii membri înscriși în Asociația Specialiștilor în Confidențialitate și Protecția Datelor (www.ascpdp.ro), iar începând cu anul 2019 este membru al IAPP – International Association of Privacy Professionals (www.iapp.org).
View more
Fabiola-Miler-Devimark-1

Av. Fabiola Miler

Avocat, Stagiar IP

Fabiola Miler este absolventă a Facultății de Drept, unde si-a susținut lucrarea de licență cu titlul „Traficul de influență”.

Din anul 2005, este avocat în Baroul Iași, având drept de reprezentare în fața tuturor instanțelor din România. Și-a completat pregătirea profesională, în cadrul I.N.P.P.A. – centrul zonal Iași, urmând cursuri în domeniul Dreptului European al Concurenței. Din luna noiembrie 2017, Fabiola face parte din echipa Devimark, în calitate de Asistent în Proprietate Intelectuală.
View more
laura

Jr. Laura Gabriela DAVID

Avocat European de Mărci și Desene DEVIMARK

Cu o expertiză de peste 17 ani în domeniul proprietății intelectuale, Laura David este Avocat European de Mărci și Desene și fondatorul Agenției Devimark. A absolvit Facultatea de Drept în anul 2000 iar, între anii 2002-2005, a instrumentat cu succes demersurile legale anti-contrafacere pentru apărarea mărcii HENCO în România.

Este mediator autorizat și contribuie la educarea antreprenoriatului, pentru ca acesta să devină tot mai conștient de importanța protejării capitalului său intelectual.

🌐: www.devimark.ro
🌐: https://www.facebook.com/inregistraremarcaosim

View more
jr. Marius-Florian Dan

Jr. Marius-Florian Dan

Consilier juridic și responsabil cu protecția datelor – Primăria & Consiliul Local al orașului Milișăuți

Marius a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, specializarea Drept, pe parcursul căreia a fost ales de colegi pentru un mandat de consilier și unul de senator în senatul universității.

În 2019 a absolvit un curs postuniversitar al aceleași facultăți de drept, specializandu-se în Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Tot în 2019 a câștigat împreună cu alți trei coechipieri (Cătălina Lungu, Daniela Cireașă și Daniela Simionovici) premiul de cel mai bun responsabil cu protecția datelor din România la prima competiție europeană organizată pe tema competențelor ofițerului de protecție a datelor, la Târgu Mureș Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie.

Limbi cunoscute:
româna (limba maternă), engleza (fluent), franceză (fluent), spaniolă (fluent).

View more